Acest site nu se adreseaza Persoanelor Fizice - pot fi impuse cantitati minime pentru procesare comanda.

COMANDA PLASATA este valabila numai cu confirmarea partilor!
Acest site apartine  ARTE PROMO DISTRIBUTION SRL., C.U.I.: RO 28318846, J40/4335/2011. Bucuresti, Romania.

Toate cele de mai jos vor fi indeplinite de catre furnizor, conform confirmarii, in masura in care aceste lucruri depind de el. Pentru situatii exceptionale suntem exonerati de orice raspundere. (Conform legii in vigoare in astfel de cazuri)
Cele de mai  jos (inclusiv conditiile despre imprimare) sunt intelese si acceptate de catre beneficiar. Orice nelamurire cu privire la cele specificate se poate discuta, recomandam in scris.

1. Informatii de contact:

Telefonic: (+4) 0722 626 003;  (+4) 037 1447 381

Puteti plasa comenzi si telefonic, ulterior acestea se confirma in scris.
Program preluare comenzi zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9:00 - 17:00.

E-mail: [email protected] , [email protected]

Comenzile dumnevoastra pot fi trimise si pe mail la adresele de mai sus. Acestea for fi inregistrate si procesate dupa confirmare. Odata procesata si confirmata comanda nu se mai poate anula.

Punct de lucru (show-room):

ARTE PROMO DISTRIBUTION SRL
Str. Ion Maiorescu nr. 65A, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal: 021244 Romania .

2. TERMENE GENERALE DE LIVRARE:

Termenele generale de livrare sunt specificate la fiecare produs. In confirmarea de comanda se specifica exact data livrarii, cu sau fara imprimare, dupa caz.

3. PRETURI:

Preturile pot fi schimbate fara anunt in prealabil. Toate comezile vor fi onorate la preturile convenite la confirmarea comenzii de catre parti.
Preturile pot fi diferite in functie de categoria beneficiarului (redistribuitor, agentie publicitate sau beneficiar final). Politica de reduceri de pret o puteti afla prin logare sau contactandu-ne.
La produsele  cu pret afisat „0,00EUR fara TVA” acesta se face la cerere. Acest lucru apare, deseori, la usb-uri sau la produse care au cost variabil intr-o perioada data. Va multumim pentru intelegere.

4. URGENTE:

Pentru livrari rapide, achizitii mostre, lucrari speciale, se pot percepe taxe suplimentare.

5. CANTITATEA MINIMA COMANDA:

Este posibil sa fie solicitata o cantitate minima pt. procesare comanda. Nu la toate produsele este specificata cantitatea minima.

6. CANTITATE LIVRATA:

Cantitatea de produse livrate poate varia cu +/-3%.

7. CONDITII TRANSPORT SI LIVRARE:

Comenzile se expediaza cu FAN Curier. Taxele de curierat pot fi pe factura sau pot fi platite direct la beneficiar. Produsele se pot ridica de la depozitul nostru sau pot fi expediate prin curierul agreat de catre  beneficiar, anuntati-ne in scris ce curier preferati.

8. POLITICA DE RETURANARE:

Produsele cu defect ascuns,  se pot schimba numai daca suntem notificati in scris in maxim 2 zile de la livrare. Fotografiati produsul cu defect pentru analiza. Nota: produsele sunt articole promotionale si se vand ca atare, „asa cum sunt’’.

9. GARANTIE:

Toate articolele promotionale sunt cu control de calitate al furnizorului extern. Daca sunteti nemultumiti de produse va rugam sa va adresati in scris pentru a trimite mai departe furnizorului extern pentru remedierea unor posibile probleme. Articolele promotionale nu au termen de garantie, ele se vand „ca atare’’. Exista posibilitatatea ca articolele promotionale sa difere in functie de lot. Ne vom asigura ca vom livra catre dumnevoastra produse ce corespund descrierii produsului ales. Vedeti si „Politica de returnare”. Recomandam si vizionarea mostrei acolo unde este cazul, vedeti si „URGENTE’’.

10. TERMENE DE PLATA SI MODALITATI PLATA:

Acestea se vor specifica pentru fiecare client si proiect in parte. Pentru depasirea termenului de plata se pot percepe penalizari in valoare de 0.1% pe zi/intarziere.

11. CLIENTI NOI:

Pentru o buna colaborare recomandam ca la prima comanda sa stabilim conditiile colaborarii viitoare. Pentru prima comanda este posibil sa cerem mai multe informatii si pot fi impuse anumite conditii.

Informatii pentru IMPRIMARE:

12. GRAFICA PT IMPRIMARE:

Aceasta trebuie trimisa in format vectorial, in caz contrar se poat percepe taxe pentru vectorizarea acesteia. Aceaste taxe se platesc o singura data. Exista si riscul ca unele grafici trimise sa nu poata fi reconstruite. In acest caz nu ne asumam responsabiltatea imprimarii. Beneficiarul nu este exonerat de plata articolelor comandate.

13. PRETURI PT IMPRIMARE:

Costurile afisate la articol pe site nu includ si costul pentru imprimare. Exista posibilitatea ca la unele produse sa sugeram procedeul tehnic pentru imprimare (serigrafie, tampografie, gravura, print UV ETC...). Pentru preturi orientative puteti consulta http://stoc-promotionale.ro/calc/
Costurile imprimarii agreate si acceptate vor fi specificate in confirmarea de comanda si se vor regasi pe factura.

14. TERMENE DE LIVRARE:

Pentru livrare cu imprimare se mai adauga 1-3 zile lucratoare de la aprobare grafica si BT.

15. INAINTE DE IMPRIMARE:

Se trimite o simulare electronica si apoi imprimam primul produs si trimitem o fotografie. Daca este necesara si vionarea fizica trebuie specificat in scris. Imprimarea se face numai dupa acordul beneficiarului in scris.

Pentru realizare unei singure mostre imprimate se percep taxe de realizare.

16. CONFIDENTIALITATE:

Grafica pusa la dispozitie de catre beneficiar este supusa confidentialitatii partilor.